INTERNET ME SHPEJTËSI TË LARTË PËR FAMILJE DHE BIZNES

Përjetoni shpejtësinë e vërtetë dhe pa limit me internetin TIBO, i përsosur për përdorim personal dhe profesional.

NJË LIDHJE E BESUESHME

NJË LIDHJE E BESUESHME

Lundroni dhe shkarkoni me besim me internetin TIBO. Informacioni dhe të dhënat tuaja personale janë të mbrojtura nga kërcënimet kibernetike.

shpejtesi pa limit

SHPEJTËSI PA LIMIT

Lundroni me shpejtësi të lartë deri në 1000 Mbps dhe pa limit. Zgjidhni planin që ju përshatet nevojave tuaja dhe shijoni fuqinë e fibrës optike.

SHËRBIMET DHE KOMODITET E HOTELIT

SUPORT PROFESIONAL 24/7

Me mbështetje profesionale të disponueshme 24/7, mund të jeni të sigurt se çdo problem ose pyetje do të adresohet shpejt dhe me efikasitet.

INTERNET PËR FAMILJE

Tibo - internet per familje

INTERNET PËR TË GJITHË FAMILJEN TUAJ
I SHPEJTË, I SIGURT DHE I PËRBALLUESHËM

Me internetin TIBO në shtëpi, e gjithë familja juaj mund të qëndrojë e lidhur me botën në internet, qoftë për punë, shkollë apo kohë të lirë. Rrjeti ynë i avancuar siguron eksperienca të lundrimit, transmetimit, lojërat dhe lidhjen e të gjitha pajisjeve tuaja pa probleme.

Tibo Tv Internet Mobile
Tibo Tv Internet Mobile
oferta interneti
oferta interneti

PAKETAT E INTERNETIT DHE PAKETAT E KOMBINUARA PËR FAMILJE

FIBRA M

+ Abonim Mobile TV
+ Abonim Mobile TV

internet dhe mobile tv
50 Mbps

1,200

Lekë/Muaj

ULTRA T

+ Abonim për TV (TIBO T)
+ Abonim Mobile TV

tv internet dhe mobile tv
100 Mbps

1,500

Lekë/Muaj

ULTRA TT

+ Abonim për TV (TIBO TT)
+ Abonim Mobile TV

tv internet dhe mobile tv
100 Mbps

1,790

Lekë/Muaj

ULTRA TOT

+ Abonim për TV (TIBO TOT)
+ Abonim Mobile TV

tv internet dhe mobile tv
100 Mbps

2,490

Lekë/Muaj

SUPER ULTRA

+ Abonim për TV (TIBO TOT)
+ Abonim Mobile TV

tv internet dhe mobile tv
1000 Mbps

3,490

Lekë/Muaj

• TVSH është e përfshirë. Oferta të vlefshme për kontrata 12 dhe 24 mujore. • Për kontratat 12 mujore me plan pagesash të përmuajshëm, kosto e instalimit është 800 Lekë, garancia e modemit është 2000 Lekë. • Për kontratat 12 mujore me parapagim 11 muaj përfitoni 1 muaj dhurate dhe 10% zbritje nga totali i vlerës, koston e instalimit dhe garancinë e modemit FALAS. • Për kontratat 24 mujore me plan pagesash të përmuajshëm, përfitoni koston e instalimit dhe garancinë e modemit FALAS. • Garancia e boxit TIBO për klientët e rinj me kontratë është 2000 Lekë. • Për të gjitha abonimet dhe kohëzgjatjet përfitoni abonimin për Mobile TV FALAS. • Ofertat janë të vlefshme për zonat e Tiranës dhe Durrësit (qytet & plazh).

INTERNET PËR BIZNES

RRITENI BIZNESIN TUAJ ME SHPEJTËSINË
E INTERNETIT QË KA NEVOJË

Çlironi potencialin e biznesit tuaj me internetin tonë me shpejtësi të lartë. Përmirësoni komunikimin, efikasitetin dhe arritjen me mjetet dhe teknologjitë më të fundit. Mos lejoni që interneti i ngadaltë t’ju mbajë prapa. Përmirësojeni tani dhe përjetoni sukses. Na kontaktoni për plane të personalizueshme që i përshtaten nevojave të biznesit tuaj.

Tibo - internet per biznes
Tibo - internet per biznes

SHËRBIMI I INTERNETIT TIBO I KONCEPTUAR VEÇANËRISHT PËR BIZNESET JU SIGURON:

LIDHJE TË SHPEJTË DHE TË BESUESHME

LIDHJE TË SHPEJTË DHE TË BESUESHME

Me rrjetin e avancuar të internetit TIBO ju mund të shijoni lidhje të shpejtë, të sigurt dhe pa limit, duke mos pasur asnjë problem në të gjitha pajisjet tuaja.