Vitet ’90 u rikthyen në veshje, në stil dhe tani po i rikthejmë edhe në muzikë. Kjo dekadë e kulturës pop ka pasur një impakt të fuqishëm dhe kjo është arsyeja që është rikthyer përsëri. Po ju rikthejmë disa superhite të Destiny’s Child, Spice Girls, etj. Është koha të kërcejmë.

 

1. “Say My Name” – Destiny’s Child

2. “…Baby One More Time” – Britney Spears

3. “Candy” – Mandy Moore

4. “Lovefool” – The Cardigans

5. “The Boy Is Mine” – Brandy and Monica

6. “Kiss Me” – Sixpence None The Richer

7. “Torn” – Natalie Imbruglia

8. “Genie in a Bottle” – Christina Aguilera

9. “If You Had My Love” – Jennifer Lopez

10. “Crush” – Jennifer Paige

11. “Man! I Feel Like a Woman!” – Shania Twain

12. “Killing Me Softly With His Song” – The Fugees

13. “No Scrubs” – TLC

14. “Barbie Girl” – Aqua

15. “Dreams” – The Cranberries

16. “Just A Girl” – No Doubt

17. “Never Ever” – All Saints

18. “Tom’s Diner” – Suzanne Vega

19. “Spice Up Your Life” – Spice Girls

20. “Together Again” – Janet Jackson

21. “It’s Oh So Quiet” – Bjork

22. “Fantasy” – Mariah Carey

23. “Criminal” – Fiona Apple

24. “Un-Break My Heart” – Toni Braxton

25. “Adia” – Sarah McLachlan