Nga sot abonimin Premium 12 mujor me 250 kanale e përfitoni me 219 EUR nga (299 EUR) çmim zyrtar.

Shikoni nëpërmjet internetit të gjitha kanalet e DigitAlb, SuperSport, kanale shqipfolëse nga të gjitha trevat shqiptare dhe shumë kanale ndërkombtare.

Me abonimin Premium ju përfitoni FALAS Video on Demand me mbi 1000 filma me titra shqip dhe pafund filma për fëmijë të dubluar në shqip, si dhe shërbimin Catch Up TV, i cili regjistron programcionet e 30 kanaleve më kryesore për 7 ditë dhe ti mund t’i ndjekësh kur të duash dhe sa herë të duash.

Përfitoni edhe abonimin Mobile TV për 12 muaj me ofertë € 20.00 (€ 59.90).

Abonohu online në www.tibo.tv

Ose gjej distributorin TiBO më pranë teje në https://www.tibo.tv/dyqanet/

TiBO është partneri i vetëm IPTV i liçencuar nga DigitAlb, kudo në Botë.

Nxitoni! OFERTA ËSHTË E LIMITUAR