Fillimi

E filluam udhëtimin tonë në vitin 2013, duke zhvilluar aplikacionin tonë elegant TIBO TV, dhe e shërbyem atë përmes box-it të vogël Dualcore, më i miri në kohën e vet. I dhamë mundësi çdo bashkatdhetari, në çdo vend të Botës, të shijonte shumëllojshmërinë e kanaleve shqiptare

Përmirësimi i produktit

Sipas disa studimeve të kryera dolëm në përfundimin se klientët duan të shijojnë programet televizive në maksimumin e përmasës së ekranit që kanë në pajisjet e tyre. Për këtë krijuam aplikacionin tonë për Mobile/Tablet dhe për televizorët Smart TV.

Zhvillimet e reja

Pas produkteve të mëdha qëndrojnë njerëz fantastikë që sjellin të ardhmen në të tashmen. Inxhinierët tanë identifikohen me zhvillimet që sjellin në produktet TIBO, përditë. Për të qëndruar të rëndësishëm ne përmirësohemi vazhdimisht për të plotësuar nevojat e ndryshme të shoqërisë.

Vizioni

Qëllimi ynë është që të maksimizojmë cilësinë e jetës së njerëzve, duke iu ofruar shërbimin OTT me hapat e teknologjisë botërore, me një qasje unike dhe lehtësisht të përdorshme nga të gjitha moshat.

POZITIVITETI

POZITIVITETI

Ne krijojmë marrëdhënie që sjellin një ndryshim pozitiv në jetën e klientëve tanë.

CILËSIA

CILËSIA

Ne ofrojmë shërbim të shkëlqyer dhe superior, me vlera Premium për të gjithë klientët tanë.

INTEGRITETI

INTEGRITETI

Ne përqafojmë standardet më të larta të integritetit në të gjitha veprimet tona, kurdoherë.

PASIONI

PASIONI

Pasioni është në zemër të kompanisë tonë dhe na nxit të identifikojmë nevojat e shoqërisë.

ZHVILLIMET

ZHVILLIMET

Inovacioni rrjedh në gjakun tonë, ne përmirësohemi dhe sjellim krijime të reja dhe të dobishme.

PUNA NË GRUP

PUNA NË GRUP

Ne punojmë së bashku, për të kuptuar dhe përmbushur nevojat e klientëve dhe partnerëve tanë.

TIBO është e para dhe e vetmja kompani IPTV OTT e zhvilluar 100% nga inxhinierë të shkëlqyer shqiptarë. Televizioni është argëtimi më i kërkuar në çdo familje, për këtë arsye ne vendosëm t’i japim ekranit të televizorit një dimension tjetër. Nëpërmjet shërbimeve tona ju shijoni shumëllojshmërinë e të gjithë kanaleve dhe programeve shqiptare dhe jo vetëm, kurdo dhe kudo.

“Teknologjia është mënyra si shkojmë deri tek dera, ajo që krijon eksperiencën e klientit është ajo që çojmë në zemrën e tij.”

Adnand Mahmuti
CEO & Founder

“Ne filluam thjeshtë, donim të ndërtonim produkte për njerëzit,
identifikuam një nevojë dhe vazhduam të gjejmë zgjidhje prej aty.”

Saimir Gora
CTO & Founder

Partnerët tanë:

Partnerët tanë: