Të pëlqen të shikosh sporte, filma dhe programe shqip?

Të pëlqejnë dhe OFERTAT ëëëëëëëë?

Me ofertën aktuale të TiBO IPTV, kursen 50 euro dhe sheh DigitAlb, SuperSport dhe shumë kanale të tjera.

Kujton se mbaruam me kaq?

Klientët e rinj përfitojnë edhe abonimin TiBO Mobile TV dhuratë, ndërsa klientët që riabonohen përfitojnë dhe ndërrimin e box-it me ofertë.

TiBO IPTV, partner zyrtar i Digitalb.
www.tibo.tv