TiBO SMART TV, risia më e re e teknologjisë shqiptare vjen për të gjithë ju që keni një televizor SMART me sistem Android mbi 5.0

Me Abonimin Premium 12 muaj/ €199.00 (€ 299.00 përfshihen të gjitha shërbimet më poshtë:

  • Live TV me mbi 300 kanale të mbushura me shfaqje televizive, filma dhe sporte.
  • Falas Shërbimin VOD me mbi 1500 filma on demand.
  • Falas shërbimin Catch up TV me regjistrim automatik 7 ditor të kanaleve.

300 kanale televizive

Ky aplikacion “TiBO Smart TV” është i vlefshëm vetëm për Televizorët Smart me sistem operativ Android mbi 5.0: SONY, PHILIPS, SHARP, HYUNDAI

Së shpejti do të jemi dhe në pajisjet e tjera Smart TV: Apple TV, Samsung, LG, Amazon Fire.

PËRFITO 1 DITË FALAS NË PAKETËN E ABONIMIT PREMIUM duke ndjekur këto hapa:

Hapi 1 – Shkarko aplikacionin “TiBO Smart TV”

Hapi 2 – Regjistrohu FALAS
Plotësoni të dhënat tuaja në menunë “Regjistrohu” (Sign up)
Kujdes: Plotësoni saktë të gjitha fushat e regjistrimit pasi nëpërmjet email-it tuaj do të njoftoheni për të hapur shërbimet TiBO.

Hapi 3 – Kontrollo email-in dhe konfirmo regjistrimin
Për të konfirmuar llogarinë tuaj, ju duhet të klikoni në linkun që do t’ju vijë me email në adresën që regjistruat në TiBO IPTV.

Hapi 4 – Aktivizo Abonimin FALAS
Sapo të konfirmoni email-in e regjistrimit do të aktivizohet dhe abonimi juaj FALAS.
KUJDES: Ju mund të përfitoni vetëm 1 here abonimin falas, më tej duhet të kryeni abonimin në një prej pikave të autorizuara të shitjes ose online në www.tibostore.com

Hapi 5 – Hyr dhe shijo
Për të hapur shërbimet TiBo, në menynë “Hyr” (Log in) identifikohuni me të dhënat QË REGJISTRUAT “Përdorues” dhe “Fjalëkalim” (apo Username, Password) dhe SHIKIM TË KËNDSHËM.
KUJDES: Nëse nuk mbani mend “Fjalëkalim-in” që keni regjistruar ju mund ta ndryshoni atë në çdo moment tek “Hyr/Harrova Fjalëkalimin” (apo Log in/ Forgot Password)

Hapi 6 – Zgjidh planin e abonimit
Pas mbarimit të abonimit FALAS, zgjidhni cilindo prej abonimeve tona në një prej pikave të autorizuara të shitjes ose online në www.tibostore.com

ABONIMI

Abonohu në çdo kohë, kudo që të jesh

  • Online: Europë: www.tibo.tv, Amerikë: www.tibousa.com
  • TiBO Shop 1: Brenda në terminalin e Aeroportit “Nënë Tereza”, Tiranë, Shqipëri
  • Tel: (355) 69 600 18 18 Email: [email protected]
  • TiBO Shop 2: Blv. Gjergj Fishta, Pll. G & P, “Kati i dytë”, 1001, Tiranë, Shqipëri
  • Tel: (355) 67 600 67 67 Email: [email protected]

Distributorë TiBO në Botë: www.tibo.tv/dyqanet

Kujdesi i Klientit TiBO është dispozicion online 24 orë Non Stop.

  • EUROPË, AUSTRALI, AZI, AFRIKË: Tel: (355) 44 31 4444 | Mob: (355) 676006767 | Viber/Whatsapp (355) 689082244 | Email: [email protected], Chat online: www.tibo.tv
  • AMERIKË, KANADA: Tel: (844) 842-6872 | Mob: (917) 775-5003 / (917) 775-5012 | Viber/Whatsapp (355) 689082244 | Email: [email protected], Chat online: www.tibousa.com