Sfida e manekinit po bën namin së fundmi. Njerëz të thjeshtë, por edhe të njohur po shpërndajnë videot e tyre online teksa janë bërë pjesë e #MannequinChallege
Kësaj sfide i është bashkuar dhe stafi i TiBO IPTV gjatë darkës festive për Vitin e Ri 2017.