Në këto festa mos rri vetëm.

Përfito nga Ofertat festive të TiBO IPTV. Nga data 28 nëntor mund të kurseni deri në 180 EUR.

Nuk ka mënyrë më të mirë për të qëndruar të lidhur me vendin tuaj  sesa ndjekja e programeve informuese, argëtuese, sportive dhe gjithçkaje tjetër në gjuhën shqipe. Ne flasim shqip në çdo vend të botës.

Sepse me TiBO, gëzojmë të gjithë bashkë.

TiBO  është IPTV më e madhe shqiptare për të gjithë bashkëkombësit në çdo cep të globit që ofron të gjitha kanalet e Digitalb, SuperSport dhe ato shqiptare të rajonit.

Të gjithë klientëve të TiBO IPTV i ofrohen shërbimet e  LIVE TV,  Catch Up, Timeshift, Stop/Play, VoD, Mobile TV, Aplikacione si dhe shërbim ndaj klientit 24 orë.

Ofertat mundësohen si për klientët e rinj ashtu edhe për ata ekzistues në të gjitha pikat e shitjes TiBO si dhe online.