Përjeto eksperiencat më të mira televizive që të mundëson platforma TiBO IPTV, partnere zyrtare me DigitAlb, SuperSport, Tring, Klan dhe RTSH.

Shkarko aplikacionin e TiBO në Smart TV ose Mobile TV dhe provo kanalet FALAS.

Shiko të gjitha kanalet shqip kudo në botë.

Abonohu tani në www.tibo.tv