Po sikur të duhej të zgjidhje…
Të dalësh jashtë me miqtë, apo… të shohësh TV?
Të bësh punët e shtëpisë, apo të shohësh TV?
Varet çfarë boxi përdorni 😉
Me TiBO IPTV nuk humbet asnjë event, kudo dhe kurdo që dëshiron.
Me TiBO, se pa TiBO… ti sbo