Është ndarë nga jeta ditën e sotme një nga anëtarët e grupit humorisitik mjaft të njohur për shqiptarët, “Parodistët e Vlorës”.

Sipas raportimeve njoftohet se Muhamet Liko ka ndërruar jetë ditën e sotme për shkak të një ataku kardiak pas kryerjes së një kontrolli periodik shëndetsor.

Prej vitesh “Parodistët e Vlorës” janë personazhe të pandarë nga ekrani qysh nga shfaqja e tyre për herë të parë në vitin 1967.

Katër paraodistët Afrim Agalliu, Agron Hamo, Mane Lumani dhe Muhamet Liko u shfaqën së bashku për herë të fundit në skenën e teatrit “Petro Marko” në Vlorë disa ditë më parë.

TiBO IPTV i shpreh ngushëllime familjes dhe kolegëve të zotit Liko!

Burimi: IMA – InfoMedia Albania