Pas një debati të fortë tek “Shihemi në Gjyq” në Tv Klan situata mes nuses dhe vjehrrit ka qenë tepër e ashpër. Në debat e sipër nusja i thotë Eni Çobanit merreni dhe mbajeni vjehrrin sepse unë nuk e mbaj pa më sjellë në shtëpi çertifikatën e pronës.

“Nuk kam çe dua, merre mbaje ti deri sa të më sjellë çertifikatën”.

Por Eni Çobani i tha, “vetëm të marr shtëpi tjetër dhe të fus të gjithë pleqtë që lini ju. Ai është babai i bashkëshortit tuaj dhe duhet të respektoni”.

Burimi / tvklan.al