Ofertat më të mira që keni dëgjuar deri tani, sepse vera nuk ka mbaruar ende. Me Boxin TiBO Quadcore i shikon të gjitha… dhuratë nga TiBO IPTV.
3 MUAJ të gjitha kanalet DIGITALB, SUPERSPORT, Video On Demand, Catch Up TV dhe Mobile TV.
Vetëm për 119 €
TiBO, IPTV MË E MADHE SHQIPTARE
Partner i vetëm zyrtar i DIGITALB