Kur jeton në xhungël, rrethohesh nga shumë kafshë grabitqare, që ndonjëherë duket se të joshin, pooor në fakt… të g(rrrrr)abisin…!!!

Prandaj në xhungël është gjithmonë “ai”, për të të mbrojtur prej grabitqarëve dhe të të ofrojë siguri … TiBO – platforma IPTV mbarë globale e shqiptarëve, e vetmja që ju sjell zyrtarisht e me garanci të plotë DigitAlb dhe kanalet e tjera shqipfolëse nga trevat tuaja të vendlindjes nëpërmjet internetit, kudo qofshi nëpër botë, vjen tani me ofertën supreme të kësaj vere:

Kurse 70 EUR gjatë gjithë muajit Gusht për çdo Abonim ose Riabonim me paketën më të plotë televizive, TiBO Platinium dhe përfito 2 abonime Mobile TV me ofertë për vetëm 20 EUR.

Kështu që, ti s’ke pse hidhesh më nga pema në pemë… sepse TiBO është i vetmi partner IPTV që vërtet të shpërblen!
TiBO – partner zyrtar me DigitAlb