internet fiber
internet fiber
Tibo - internet per familje

SUPEROFERTA TIBO: INTERNET PËR FAMILJE

Zgjidhni internetin fibër nga TIBO. Rjeti më i shpejtë, më i qëndrueshëm dhe më i sigurt.

TIBO vjen me superoferta për të gjitha familjet që dëshirojnë internet të shpejtë fibër dhe pa limit. Merrni tani paketën e internetit më të shepjtë dhe përfitoni një eksperiencë më të mirë online në të gjithë shtëpinë tuaj!

PËRFITO MË SHUMË: Me parapagim 12 muaj, fitoni DHURATË 2 muaj zbritje, koston e instalimit dhe aktivizimit FALAS.

Internet tibo ultra
internet fiber