Oferta speciale tibo tv
Oferta speciale tibo tv
Tibo - internet per familje

SUPEROFERTA E FUNDVITIT: TIBO TELEVIZION

Abonohuni në një nga paketat televizive TIBO TV dhe shikoni në 4 pajisje njëkohësisht.

Godit në shenjë me superofertën nga TIBO për të gjithë shqiptarët kudo në Botë. Abonohuni në një nga paketat televizive TIBO Premium Light, TIBO Familjare, TIBO Premium dhe shijojeni abonimin tuaj në 4 pajisje (2 TV + 2 Mobile) në të njëjtën kohë!

Shijoje magjinë për vete ose ndaje me njerëzit e zemrës gjatë këtij fundviti.

1 abonim 4 pajisje
1 abonim 4 pajisje