Shijo ditët e verës me kanale të zgjedhura nga Platformat: Digitalb, SuperSport, RTSH, Tring Sport, Sport Live, Catch up, EPG dhe mijëra filma në Video on Demand, direkt në pajisjen tuaj Mobile/Tablet me internet Wi-Fi ose 3G/4G.

Me SUPEROFERTËN VERORE për TiBO Mobile TV, tashmë paguan vetëm 1 muaj në shumën  €6.99 dhe përfiton plot 3 MUAJ ABONIM.

Oferta TIBO e veres 2019 bli 1 muaj dhe perfito 3 muaj abonim TiBo mobile TV

Çfarë përmban TiBO Mobile TV?

  • TiBO Mobile TV ofron mbi 90 kanale Live TV, të zgjedhura nga Platformat: DigitAlb, SuperSport, TRING Sport dhe RTSH.

  • Shërbimin VOD me mbi 1500 filma shqiptarë, të huaj dhe filma të dubluar në shqip për fëmijë.

  • Shërbimin Catch Up, i cili mundëson regjistrimin automatik 7 ditor të kanaleve më të ndjekur nga të gjithë bashkatdhetarët.

  • Shërbimin EPG, me programacion të saktë për çdo kanal.

Ju mund abonoheni online në TiBO BLI ose në çdo pikë shitjeje TiBO në Botë.

A mund të testoj shërbimin para se të abonohem?

TiBO IPTV të ofron FALAS shërbimin Mobile TV për 1 ditë. Mjafton të shkarkoni aplikacionin nga Play Store/App Store dhe të regjistroheni në “Sign Up”.

tibo mobile tv falas

VINI RE: ABONIMI FALAS 1 ditë ofrohet vetëm 1 herë abonimin falas dhe vlen njëkohësisht për mobile dhe Smart TV, më tej duhet të kryeni abonimin përkatës për të parë shërbimet TiBO.

Për çdo paqartësi Kujdesi i Klientit TiBO është në dispozicionin tuaj 24/7.

Viber/Whatsapp (355) 689082244
Email: info@tibo.tv
Chat: www.tibo.tv
Skype: tiboiptv
Facebook/Instagram

Europë/Azi/Australi: T. (355) 44 31 4444 | Mob. (355) 676006767

Amerikë/Kanada: T. (917) 775-5003 / (917) 775-5012 |  Mob. (844) 842-6872

Ku gjendemi:

TiBO Shop 1: Brenda në terminalin e Aeroportit “Nënë Tereza”, Tiranë, Shqipëri
Tel: (355) 69 600 18 18. Email: tia@tibo.tv.
TiBO Shop 2: Blv. Gjergj Fishta, Pll. G & P, “Kati i dytë”, 1001,Tiranë, Shqipëri
Tel: (355) 67 600 67 67. Email: store@tibo.tv.
Distributorë TiBO në Botë: www.tibo.tv/dyqanet

Online: www.tibo.tv