Shikoni në disa pajisje, në të njëjtën kohë!

Me çfarë të shikojmë shërbimin e TiBO IPTV?

Zgjidh pajisjen Big Screen ose Small Screen dhe shijo të gjitha kanalet e platformave shqiptare, DigitAlb, SuperSport, Klan, Tring, RTSH dhe galerinë On Demand, me +2000 filma.
Shkarko më poshtë aplikacionet Android për TV ose Mobile.

TiBO Box QuadCore

TiBO Box QuadCore është një pajisje me sistem operativ Android i cili lidhet me televizorin. Box-i dhe aplikacioni TiBO është zhvilluar 100% nga inxhinierë të talentuar shqiptarë. Box-i vjen me përmasa 10cm2 dhe mundëson Video 4K. Mund të lidhet me wireless dhe funksionon si router për të shpërndarë internet wireless.
TiBO box Quadcore përfshin edhe telekomandën interaktive me mouse dhe tastierë, i cili ju mundëson një lundrim më të mirë në internet.

Android Box

Box-i Android është një pajisje e vogël televizive që funksionon me sistemin operativ Android dhe ju lejon të transmetoni përmbajtje në televizorin tuaj me anë të internetit.
Nëse ke një Box Android me sistem operativ mbi 5.0, shkarko aplikacionin "TiBO Smart TV" nga Google Play ose shkarkoje tel linku më poshtë dhe me anë të një USB instaloje tek Box-i Android.

Shkarko app tani për pajisje me sistem Android 5.0 ose më sipër.

LG Smart TV

Shkarkoni aplikacionin "TiBO TV" në çdo LG Smart TV me sistem operimi webOS mbi 4.0 dhe shikoni +300 kanale të mbushura me shfaqje televizive, filma dhe sporte.

Për çdo paqartësi Kujdesi i Klientit TiBO është në dispozicionin tuaj 24/7.

Amazon Fire TV Stick

Kontakto Kujdesi i Klientit TiBO për të marrë aplikacion "TiBO TV" të përshtatshëm për pajisjen Fire TV Stick. Lidheni pajisjen me çdo televizor dhe shikoni 300 kanale të mbushura me shfaqje televizive, filma dhe sporte.

Për çdo paqartësi Kujdesi i Klientit TiBO është në dispozicionin tuaj 24/7.

Vestel TV

Shkarkoni aplikacionin "TiBO TV" në pajisjen tuaj Vestel, Toshiba, Hitachi, Panasonic, etj dhe shikoni 300 kanale të mbushura me shfaqje televizive, filma dhe sporte.

Samsung Smart TV

Kontakto Kujdesi i Klientit TiBO për të marrë aplikacion "TiBO TV" të përshtatshëm për çdo televizor Samsung Smart TV. Shikoni 300 kanale të mbushura me shfaqje televizive, filma dhe sporte.

Për çdo paqartësi Kujdesi i Klientit TiBO është në dispozicionin tuaj 24/7.

Apple TV

Shkarkoni aplikacionin "TiBO TV" në pajisjen tuaj Apple TV dhe shikoni 300 kanale të mbushura me shfaqje televizive, filma dhe sporte.

Sony Smart TV

Shkarkoni aplikacionin "TiBO TV" dhe shikoni direkt në televizorin tuaj Smart me sistem Android mbi 5.0, 300 kanale të mbushura me shfaqje televizive, filma dhe sporte.

Shkarko app tani për pajisje me sistem Android 5.0 ose më sipër.

Philips Smart TV

Shkarkoni aplikacionin "TiBO TV" dhe shikoni direkt në televizorin tuaj Smart me sistem Android mbi 5.0, 300 kanale të mbushura me shfaqje televizive, filma dhe sporte.

Shkarko app tani për pajisje me sistem Android 5.0 ose më sipër.

Hyundai Smart TV

Shkarkoni aplikacionin "TiBO TV" dhe shikoni direkt në televizorin tuaj Smart me sistem Android mbi 5.0, 300 kanale të mbushura me shfaqje televizive, filma dhe sporte.

Shkarko app tani për pajisje me sistem Android 5.0 ose më sipër.

Sharp Smart TV

Shkarkoni aplikacionin "TiBO TV" dhe shikoni direkt në televizorin tuaj Smart me sistem Android mbi 5.0, 300 kanale të mbushura me shfaqje televizive, filma dhe sporte.

Shkarko app tani për pajisje me sistem Android 5.0 ose më sipër.

Android

Aplikacioni “TiBO mobile TV” përmban 80 kanale kryesore të platformave televizive me të mira shqiptare si DigitAlb, SuperSport, Klan, Tring, RTSH si dhe ofron një galeri gjigande On Demand, me +1500 filma.
Mund ta përdorni me internet Wi-Fi ose 3G/4G.

Shkarko app tani për Mobile/Tablet Android.

IOS

Aplikacioni “TiBO mobile TV” përmban 80 kanale kryesore të platformave televizive me të mira shqiptare si DigitAlb, SuperSport, Klan, Tring, RTSH si dhe ofron një galeri gjigande On Demand, me +1500 filma.
Mund ta përdorni me internet Wi-Fi ose 3G/4G.

Shkarko app tani për Mobile/Tablet iOS.

Toggle Sliding Bar Area
 • Mobile
 • Telefon
 • Viber/WhatsApp
 • E-mail
 • Bli Online

Europë, Australi, Azi, Afrikë

 • (355) 67 600 6767
 • +355 44 31 4444
 • (355) 689082244
 • info@tibo.tv
 • www.tibo.tv

Amerikë, Kanada

 • (844) 842-6872 
 • (917) 775-5003 / (917) 775-5012  
 • (355) 689082244
 • info@tibousa.com
 • usa.tibo.tv
error:
We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. More info Prano