paketa tibo-to-mobile - banner
Paketa tibo-to-mobile - banner

Lista e kanaleve të paketës mobile TIBO TO

Paketa TIBO TO për Mobile ofron kanalet e zgjedhura të platformës TIBO, të mbushura me filma, seriale, dokumentarë dhe programe për fëmijë. Të gjitha kampionatet e platformës OVERSPORT si Copa del Rey dhe shumë kompeticione sportive të tjera. Kanale të zgjedhura shqiptare, ndërkombëtare dhe mijëra filma në videotekën TIBO FLIX.

SHQIPTARE
• RTSH 1
• RTSH 2
• RTSH 3
• Alsat-M
• ISP Popullore
• ARB Nostalgjia
• RTSH Shqip
• RTSH Gjirokastra
• RTSH Korça
• Ora TV
• Bulevard TV
• Tv Kopliku
• Aventurat e Julit TV
INFORMATIVE
• Tibo News
• Abc News

• Panorama Tv
• RTSH 24
• Syri Tv
• RTSH Kuvend
• Scan TV
KINEMA
• PRIME 1
• PRIME 2
• THRILLER
• DRAMA
• ACTION
• COMEDY
• SERIAL
• ISP Hits
• ISP Dramë
• ISP Aksion

• ARB Komedi
• ARB Mrekulli
• ISP Pikëpyetje
• RTSH Film
ARGËTIM
• DOC 1
• DOC 2
• ISP Dokumentar
• ARB Aventura
• ISP Sport
• Premium HD
FËMIJË
• Ding Dong
• Clover
• ISP Kalamajtë
• RTSH shkolle

• RTSH Kids
MUZIKË
• RTSH Muzikë
NDËRKOMBËTARE
• Rai 1
• Rai 2
• ZDF
SPORT
• Oversport News
• Oversport 1
• Oversport 2
• Oversport 3
• Oversport 4
• RTSH Sport
• Sport ALB
• Partizani channel