paketa tibo-tot-mobile - banner
Paketa tibo-tot-mobile - banner

Lista e kanaleve të paketës mobile TIBO TOT

Paketa TIBO TOT për Mobile ofron kanalet e zgjedhura të platformës TIBO, të mbushura me filma, seriale, dokumentarë dhe programe për fëmijë. Të gjitha kampionatet e platformës OVERSPORT si Copa del Rey dhe shumë kompeticione sportive të tjera. Kanalet e zgjdhura të platformës TRING me filma dokumentare dhe programe të ndryshme, ku mund të ndiqni edhe Champions League dhe shumë kampionate të tjera sportive. Kanale të zgjedhura shqiptare, ndërkombëtare dhe mijëra filma në videotekën TIBO FLIX.

SHQIPTARE
• RTSH 1
• RTSH 2
• RTSH 3
• Alsat-M
• ISP Popullore
• ARB Nostalgjia
• RTSH Shqip
• RTSH Gjirokastra
• RTSH Korça
• Ora TV
• Bulevard TV
• Tv Kopliku
• Aventurat e Julit TV
INFORMATIVE
• Tibo News
• Abc News
• Panorama TV
• RTSH 24

• Syri Tv
• RTSH Kuvend
• Scan TV
KINEMA
• PRIME 1
• PRIME 2
• THRILLER
• DRAMA
• ACTION
• COMEDY
• SERIAL
• ISP Hits
• ISP Dramë
• ISP Aksion
• ARB Komedi
• ARB Mrekulli
• ISP Pikëpyetje
• Series

• Tring Super
• Tring Action
• RTSH Film
ARGËTIM
• DOC 1
• DOC 2
• ISP Dokumentar
• ARB Aventura
• ISP Sport
• Living
• Premium HD
FËMIJË
• Ding Dong
• Clover
• ISP Kalamajtë
• RTSH shkolle
• RTSH Kids
MUZIKË

• RTSH Muzikë
NDËRKOMBËTARE
• Rai 1
• Rai 2
• ZDF
SPORT
• Oversport News
• Oversport 1
• Oversport 2
• Oversport 3
• Oversport 4
• Tring Sport 1
• Tring Sport 2
• Tring Sport 3
• Tring Sport 4
• RTSH Sport
• Sport ALB
• Partizani channel