Lista e kanaleve të paketës televizive TIBO Bazë

Paketa TIBO Bazë për TV ofron të gjitha kanalet e platformës TIBO, të mbushura me filma, seriale, dokumentarë dhe programe për fëmijë, kanale shqiptare, ndërkombëtare dhe mijëra filma në videotekën TIBO FLIX.

SHQIPTARE
RTSH 1
RTSH +6
RTSH 2
RTSH 3
Alsat-M
Alsat-M +6
ISP Popullore
ARB Nostalgjia
RTSH Shqip
RTSH Plus
RTSH Agro
RTSH Gjirokastra
RTSH Korça
RTSH Kukesi
RTSH Shkodra
Ora TV
MCN TV
Shijak TV
Bulevard TV
Koha TV
Tv Kopliku
Star Plus
Real TV
Skampa
TV Johaniter
ACTV
ALBTV USA
Adria net
Aventurat e Julit TV
TV Malisheva
BESA
Drita Tv
Bulevard TV
INFORMATIVE
Tibo News
Abc News
Panorama TV
RTSH 24
Syri Tv
RTSH Kuvend
Scan TV
Zëri TV
UTV
AVN
France 24
Deutsche Welle
WELT
KINEMA
PRIME 1

PRIME 1 +
PRIME 2
PRIME 2 +
THRILLER
THRILLER +
DRAMA
DRAMA +
ACTION
ACTION +
COMEDY
COMEDY +
SERIAL
ISP Hits
ISP Hits +
ISP Dramë
ISP Dramë +
ISP Aksion
ISP Aksion +
ARB Komedi
ARB Komedi +
ARB Mrekulli
ARB Mrekulli +
ISP Pikëpyetje
ISP Pikëpyetje +
ARB Shqip
Klan Plus +6
RTSH Film
Rai Movie
Rai Premium
ARGËTIM
DOC 1
DOC 2
ISP Dokumentar
ARB Aventura
ISP Sport
Premium HD
Arte
Kabel 1 Doku
N24 Doku
1-2-3.tv
FËMIJË
Ding Dong
Ding Dong +
Clover
Clover +
ISP Kalamajtë

ISP Kalamajtë +
RTSH shkolle
RTSH Kids
Kika
Rai Gulp
Rai Yoyo
MUZIKË
RTSH Muzikë
AMOL
Dasma
NOVA MEDIA
Diaspora TV
Frame TV
Euro Al
Blue Sky
AV 1
AV 2
AV 3
Rtv Sharri
MTV KOSOVA
TURBO CHANNEL
Isp MusiX
Isp Shairat
MFM
Syri Blue
Tv OPOJA
Top estrada
Elsa TV
Xiki TV
Euro Indie
DELUXE Music
Deutsches Musik
NDËRKOMBËTARE
HRT 1
RTS1
RTS2
ERT 1
ERT World
ARD
TW1
France 2
France 3
France 5
La Une
TV 3
TVE Internacional

Ukraina 24
ICTV
Rai 1
Rai 2
Rai 3
Rai 4
Rai 5
ZDF
RTL
RTL 2
Sat 1
1 Gold
VOX
PRO 7
Pro 7 MAX
Kabel 1
Zdf Neo
Super Rtl
Nitro
RTLplus
n-tv
VOXup
Rhein-Main TV
sixx
sonnenklar TV
TELE 5
berlin
Hope TV
HSE24
HSE24 EXTRA
HSE24 TREND
QVC
QVC2
SPORT
RTSH Sport
Sport ALB
Partizani channel