Lista e kanaleve të paketës televizive TIBO Premium light

Paketa TIBO Premium light për TV ofron të gjitha kanalet e platformës TIBO, të mbushura me filma, seriale, dokumentarë dhe programe për fëmijë. Të gjitha kampionatet e platformës OVERSPORT, me Serie A, Kampionati Shqiptar, Copa del Rey dhe shumë kompeticione sportive të tjera. Të gjitha kanalet e platformës TRING me filma dokumentare dhe programe të ndryshme, ku mund të ndiqni edhe Champions League dhe shumë kampionate të tjera sportive. Kanale shqiptare, ndërkombëtare dhe mijëra filma në videotekën TIBO FLIX.

SHQIPTARE
• Vizion
• Vizion+6
• RTSH 1
• RTSH +6
• RTSH 2
• RTSH 3
• Alsat-M
• Alsat-M +6
• ISP Popullore
• ARB Nostalgjia
• Tring International
• RTSH Shqip
• RTSH Shqip
• RTSH Agro
• RTSH Gjirokastra
• RTSH Korça
• RTSH Kukesi
• RTSH Shkodra
• Ora TV
• MCN TV
• Shijak TV
• Koha TV
• Club TV
• Tv Kopliku
• Star Plus
• Real TV
• Skampa
• TV Johaniter
• ACTV
• ALBTV USA
• Adria net
• Nesër TV
• Aventurat e Julit TV
• TV Malisheva
• BESA
• Drita Tv
INFORMATIVE
• Tibo News
• Abc News
• Panorama TV
• RTSH 24
• Syri Tv
• Kanali 7
• RTSH Kuvend
• Fax news
• Scan TV
• Zëri TV
• UTV
• AVN
• France 24
• Deutsche Welle
• Welt
KINEMA
• PRIME 1
• PRIME 1 +
• PRIME 2
• PRIME 2 +
• THRILLER
• THRILLER +
• DRAMA

• DRAMA +
• ACTION
• ACTION +
• COMEDY
• COMEDY +
• SERIAL
• ISP Hits
• ISP Hits +
• ISP Dramë
• ISP Dramë +
• ISP Aksion
• ISP Aksion +
• ARB Komedi
• ARB Komedi +
• ARB Mrekulli
• ARB Mrekulli +
• ISP Pikëpyetje
• ISP Pikëpyetje +
• ARB Shqip
• Klan Plus +6
• Series
• Kanal D
• 3 Plus
• SMILE
• Tring Collection
• Tring Classic
• Tring family
• Tring Super
• Tring Super +6
• Tring Comedy
• Tring Comedy +6
• Tring Action
• Tring Action +6
• Tring Fantasy
• Tring Fantasy +6
• Tring Shqip
• Tring Life
• Tiring Novelas
• RTSH Film
• Rai Movie
• Rai Premium
ARGËTIM
• DOC 1
• DOC 2
• ISP Dokumentar
• ARB Aventura
• ISP Sport
• Living
• MUSE
• Tring History
• Tring Planet
• Tring World
• Premium HD
• Arte
• Kabel eins Doku
• N24 Doku
• 1-2-3.tv

FËMIJË
• Ding Dong
• Ding Dong +
• Clover
• Clover +
• ISP Kalamajtë
• Bubble Tv
• ISP Kalamajtë +
• Tring Kids
• TRING TRING
• TIP TV
• RTSH shkolle
• RTSH Kids
• Kika
• Rai Gulp
• Rai Yoyo
MUZIKË
• Click Channel
• RTSH Muzikë
• AMOL
• Dasma
• NOVA MEDIA
• Diaspora TV
• Frame TV
• BBF
• Euro Al
• Folk +
• Elrodi TV
• Blue Sky
• AV 1
• AV 2
• AV 3
• Rtv Sharri
• MTV KOSOVA
• TURBO CHANNEL
• Isp MusiX
• Isp Shairat
• MFM
• Syri Blue
• Tv OPOJA
• Top estrada
• Elsa TV
• Xiki TV
• Euro Indie
• Deluxe Music
• Deutsches Musik
NDËRKOMBËTARE
• HRT 1
• RTS1
• RTS2
• ERT 1
• ERT World
• ARD
• TW1
• France 2
• France 3
• France 5
• La Une

• TV 3
• TVE Internacional
• Ukraina 24
• ICTV
• Rai 1
• Rai 2
• Rai 3
• Rai 4
• Rai 5
• ZDF
• RTL
• RTL 2
• Sat 1
• 1 Gold
• VOX
• PRO 7
• Pro 7 MAX
• Kabel 1
• Zdf Neo
• Super Rtl
• Nitro
• RTLplus
• n-tv
• VOXup
• Rhein-Main TV
• Sixx
• Sonnenklar TV
• Tele 5
• TV Berlin
• Hope TV
• HSE24
• HSE24 Extra
• HSE24 Trend
• QVC
• QVC2
SPORT
• Oversport News
• Oversport 1
• Oversport 2
• Oversport 3
• Oversport 4
• Tring Sport News
• Tring Sport 1
• Tring Sport 2
• Tring Sport 3
• Tring Sport 4
• RTSH Sport
• Sport ALB
• Partizani channel