Lista e kanaleve të paketës televizive TIBO Prime

Paketa TIBO Prime për TV ofron të gjitha kanalet e platformës TIBO, të mbushura me filma, seriale, dokumentarë dhe programe për fëmijë, kanale shqiptare, ndërkombëtare dhe mijëra filma në videotekën TIBO FLIX.

SHQIPTARE
• Vizion
• Vizion+6
• RTSH 1
• RTSH +6
• RTSH 2
• RTSH 3
• Alsat-M
• Alsat-M +6
• ISP Popullore
• ARB Nostalgjia
• Tring International
• RTSH Shqip
• RTSH Shqip
• RTSH Agro
• RTSH Gjirokastra
• RTSH Korça
• RTSH Kukesi
• RTSH Shkodra
• Ora TV
• MCN TV
• Shijak TV
• Koha TV
• Club TV
• Tv Kopliku
• Star Plus
• Real TV
• Skampa
• TV Johaniter
• ACTV
• ALBTV USA
• Adria net
• Aventurat e Julit TV
• Nesër TV
• TV Malisheva
• BESA
• Drita Tv
INFORMATIVE
• Tibo News
• Abc News
• Panorama TV
• RTSH 24
• Syri Tv
• Kanali 7
• RTSH Kuvend
• Fax news
• Scan TV
• Zëri TV
• UTV
• AVN
• France 24
• Deutsche Welle
• Welt
KINEMA
• PRIME 1
• PRIME 1 +
• PRIME 2
• PRIME 2 +
• THRILLER
• THRILLER +
• DRAMA

• DRAMA +
• ACTION
• ACTION +
• COMEDY
• COMEDY +
• SERIAL
• ISP Hits
• ISP Hits +
• ISP Dramë
• ISP Dramë +
• ISP Aksion
• ISP Aksion +
• ARB Komedi
• ARB Komedi +
• ARB Mrekulli
• ARB Mrekulli +
• ISP Pikëpyetje
• ISP Pikëpyetje +
• ARB Shqip
• Klan Plus +6
• Series
• Kanal D
• 3 Plus
• SMILE
• Tring Collection
• Tring Classic
• Tring family
• Tring Super
• Tring Super +6
• Tring Comedy
• Tring Comedy +6
• Tring Action
• Tring Action +6
• Tring Fantasy
• Tring Fantasy +6
• Tring Shqip
• Tring Life
• Tiring Novelas
• RTSH Film
• Rai Movie
• Rai Premium
ARGËTIM
• DOC 1
• DOC 2
• ISP Dokumentar
• ARB Aventura
• ISP Sport
• Living
• MUSE
• Tring History
• Tring Planet
• Tring World
• Premium HD
• Arte
• Kabel eins Doku
• N24 Doku
• 1-2-3.tv

FËMIJË
• Ding Dong
• Ding Dong +
• Clover
• Clover +
• ISP Kalamajtë
• Bubble Tv
• ISP Kalamajtë +
• Tring Kids
• TRING TRING
• TIP TV
• RTSH shkolle
• RTSH Kids
• Kika
• Rai Gulp
• Rai Yoyo
MUZIKË
• Click Channel
• RTSH Muzikë
• AMOL
• Dasma
• NOVA MEDIA
• Diaspora TV
• Frame TV
• BBF
• Euro Al
• Folk +
• Elrodi TV
• Blue Sky
• AV 1
• AV 2
• AV 3
• Rtv Sharri
• MTV KOSOVA
• TURBO CHANNEL
• Isp MusiX
• Isp Shairat
• MFM
• Syri Blue
• Tv OPOJA
• Top estrada
• Elsa TV
• Xiki TV
• Euro Indie
• Deluxe Music
• Deutsches Musik
NDËRKOMBËTARE
• HRT 1
• RTS1
• RTS2
• ERT 1
• ERT World
• ARD
• TW1
• France 2
• France 3
• France 5
• La Une

• TV 3
• TVE Internacional
• Ukraina 24
• ICTV
• Rai 1
• Rai 2
• Rai 3
• Rai 4
• Rai 5
• ZDF
• RTL
• RTL 2
• Sat 1
• 1 Gold
• VOX
• PRO 7
• Pro 7 MAX
• Kabel 1
• Zdf Neo
• Super Rtl
• Nitro
• RTLplus
• n-tv
• VOXup
• Rhein-Main TV
• Sixx
• Sonnenklar TV
• Tele 5
• TV Berlin
• Hope TV
• HSE24
• HSE24 Extra
• HSE24 Trend
• QVC
• QVC2
SPORT
• RTSH Sport
• Sport ALB
• Partizani channel