TIBO ka bërë diferencën në tregun shqiptar duke i shërbyer abonentëve shumëllojshmëri, varietete zgjedhjeje dhe lirinë e përdorimit thjesht përmes një aplikacioni në TV, pa pajisje shtesë.

Kjo është arritur përmes aplikimit nga TIBO të risive teknologjike si dhe bashkëpunimit si partneri i vetëm zyrtar me platforma të tjera televizive.

Nëse keni televizorë “Smart” (Samsung Smart TV; LG Smart TV; Android Smart TV, etj.) apo pajisje “Smart” (Apple TV, Firestick, Android box, etj.) ju mjafton të instaloni aplikacionin “TIBO TV” dhe të lidhni abononim – online ose në dyqanet apo distributorët TIBO, – për një nga paketat (për të gjitha territoret):

 • TIBO-OVERSPORT (€8.9/muaj)
 • TIBO-OVERSPORT-TRING (€14.9/muaj; €149/12 muaj)
 • Fillestare (€9.9/muaj; €99/12 muaj)
 • Familjare (€15.9/muaj; €69/3 muaj; €159/12 muaj)
 • Premium Shqipëria (€21.9/muaj; €79/3 muaj; €219/12 muaj)
 • Premium Diaspora (€19.9/muaj; €79/3 muaj; €199/12 muaj)

Paketat përfshijnë nga 150 deri në mbi 300 kanale televizive “Live” nga Shqipëria, Kosova, Mali i Zi, Maqedonia e Veriut e më tej, kanale ndërkombëtare, si dhe kanale të dedikuara për filma, dokumentarë e seriale. Gjithashtu përfshihet shërbimi “On Demand” me galerinë e mbi 3 mijë filmave në “TIBO Flix”.

Nëse nuk keni televizorë “Smart” TIBO ju vjen në ndihmë përmes pajisjes së jashtme “Box” që kushton €60.

Për territorin e Shqipërisë, në zonat e mbulimit me fibër. TIBO ofron paketat ULTRA.

TIBO Ultra” bën bashkë shërbimin e internetit me shpejtësi 100 mbps, pa limit konsumi (me instalim dhe modem falas) nëse zgjedh një nga paketat:

 • TIBO-OVERSPORT (1,790 lekë/muaj)
 • Fillestare (2,200 lekë/muaj)
 • TIBO-OVERSPORT-TRING (2,490 lekë/muaj)
 • Familjare (2,800 lekë/muaj)
 • Premium (3,400 lekë/muaj)

Nëse parapaguani 12 muaj njëherësh përfitoni 2 muaj zbritje dhe shërbimin “Mobile TV” falas si dhe “Box”-in dhuratë.

“TIBO Mobile TV” shërben 100 kanale që mund të shihen në telefona “Smart” apo tabletë, shërbimin “Catchup TV” dhe +3000 evente “TIBO FLIX” me titra në shqip apo anglisht, pa asnjë pagesë shtesë, të cilat përditësohen çdo muaj.

 • TIBO Mobile TV (€6.99/muaj; €59.9/12 muaj)

Për sqarime të mëtejshme kontaktoni shërbimin ndaj klientit.
(Tel: +355 44 314 444; +355 67 6006 767; +355 68 9082 244).

Lexoni gjithashtu: