Cila është pajisja jote TiBO? Shikoje me kujdes tani!

Nëse nuk ke box-in e ri TiBO QuadCore ti akoma nuk ke marrë:

1. Dyfishin e shpejtësisë dhe cilësisë së figurës

Nëse ke televizor 4K mund të shikosh dhe kanalet që transmetojnë programe me cilësi Ultra High Definition.

2. Kapacitetin maksimal të shfrytëzimit të internetit

Box-in e ri e lidh me televizorin me Wireless dhe mund të japësh internet në çdo pajisje në shtëpi me hootspot.

3. Telekomandën interaktive me 3 funksione

Telekomanda e re ka mouse dhe tastierë që ti të shkarkosh dhe të përdorësh çdo aplikacion si në një kompjuter.

Nëse nuk ke marrë akoma box-in e ri Quadcore nga TiBO, këto OFERTA janë për ty:

· Për çdo riabonim 12 mujor box-in e ri e merr FALAS.

· Nëse bëni një riabonim 3 mujor, TiBO box QuadCore e përfiton me 30 Euro.

· Nëse ke një abonim aktiv të 6 muajve të fundit, ndërrimin e box-it e përfiton me 50 Euro.

Çdo ndërrim box-i ka një kosto aktivizimi prej 20 Euro.

Kontakto në çdo kohë Kujdesin e Klienti në +355 67 600 67 67 dhe mëso të gjitha ofertat e riabonuesit për ndërrimin e box-it ose na vizitoni në:

www.tibo.tv