Ethet e çdo goli, netët e panumërta magjike dhe emocionet drithëruese rifillojnë pas një jave.
Futbollin e zellshëm Italian jua sjell ekskluzivisht OVERSPORT në platformën TIBO për sezonin 2021-2024.

5 kanale dedikuar krejtësisht sportit.
Java e parë e Kalendarit Italian të futbollit ngre siparin me kampionët zikaltër që fillojnë mbrojtjen e titullit në San Siro kundër Genoa.

Mos vono, SERIE A dhe shumë evente të tjera sportive të presin me paketat tona Premium dhe Mobile të cilat të lejojnë të shijosh sportin tënd të preferuar kudo dhe kurdo, në të gjitha pajisjet smart!