Project Description

Crash Landing on You

Seriali më i shikuar i kohëve të fundit me thuajse 2 miliard shikues në tërë botën. Një dramë romantike e rrëfyer me emocione dhe pasion si asnjë dashuri tjetër.
Çdo të enjte, ora 21:00, në t-Serial