Project Description

Divorce

Një serial që trajton temën delikate të divorcit dhe që shërben si shtysë për një reflektim mbi vetveten dhe ata që duam.
Një kombinim i dramës, të papriturave dhe humorit që shoqërojnë procesin e tejzgjatur të ndarjes, i cili sfidon normalitetin e dy njerëzve që janë të pakënaqur me njëri-tjetrin.
Të martën dhe të premten, ora 21:00 në t-Serial