Project Description

Jim Carrey

Gjatë muajit janar, në kanalin PRIME 2, ju ftojmë të shijoni filmat më të bukur të mjeshtrit brilant të komedisë, Jim Carrey.
Çdo të shtunë, ora 21:00 dhe 23:00 në PRIME 2.