Project Description

I nxitur nga besimi i tij i rivendosur te njerëzimi dhe i frymëzuar nga akti vetëmohues i Supermenit, Brus Uejni kërkon ndihmën e aleates së tij të re, Dajana Princ, për t’u përballur me një armik tepër të rrezikshëm.