Project Description

Kur fqinjet e tyre të reja rezultojnë të jenë një shoqëri vajzash edhe më shthurëse se vëllazëria që jetonte më parë atje, Maku dhe Keli bashkohen me ish-armikun e tyre, Tedin, për të mposhtur vajzat.