Project Description

Novel

Shumë krijime të famshme letrare janë përshtatur për të ardhur ndryshe në ekranet e kinemasë, që çdo emocion i përjetuar në libra, t’ju duket më i fortë e më i bukur. Ju ftojmë t’i shikoni këto filma, në rubrikën “Novel”, çdo të diel, ora 21 dhe 23, në t-Drama.