Project Description

Steven Spielberg

Gjatë muajit janar në Rubrikën “Best Directors” kemi zgjedhur për ju filmat më të bukur të regjisorit vizionar, Steven Spielberg.
Çdo të shtunë ora 21:00 dhe 23:00, në PRIME 1