Project Description

Ish-truproja më i mirë në botë merr në mbrojtje një vrasës me pagesë që duhet të dëshmojë në gjyq. Ata duhet t’i lënë mënjanë mospërputhjet e tyre dhe duhet të bashkëpunojnë për të arritur të gjallë në Gjykatën Penale Ndërkombëtare.