Project Description

War Movies

Gjatë gjithë historisë, lufta është mësuar, lëvduar dhe protestuar përmes artit skenik.
Mënyra më e fuqishme që artistët e sotëm kanë gjetur për të transmetuar dhe kuptuar më mirë efektet e luftës është filmi. Gjatë muajit janar, ju ftojmë të shikoni filmat më mbresëlënës mbi temën e luftës. Çdo të diel, ora 16:00 dhe 21:00, në t-Action.