PROGRAMET MË TË MIRA TELEVIZIVE

Orë të pafundme argëtimi ju presin në TIBO!

Shijoni programacionin ekskluziv TIBO me kanalet tona origjinale për filma, seriale, dokumentarë programe për fëmijë dhe shumë të tjera. Të gjitha këto i bashkohen mbi 300 kanaleve të tjera nga paketat shqiptare e të huaja në platformën tonë për t’ju ofruar abonentëve tanë përvojën më të cilësorë televizive!

KANALET SPORTIVE

SERIE A me kanalet OVERSPORT u bashkohen dhjetëra kanaleve të tjera të huaja dhe shqiptare duke ofruar eventet dhe kampionatet sportive më të ndjekura në TIBO!

TIBO FLIX

Videoteka jonë Video On Demand është në dispozicionin tuaj të plotë! Mijëra nga filmat më të pëlqyer nëpër botë të titruara në shqip për t’u shijuar sipas dëshirës tuaj!

KANALE PËR FËMIJË

TIBO sjell një botë magjike për më të vegjlit me kanalet tona që ofrojnë siguri, argëtim, edukim dhe eksperienca të paharrueshme për fëmijët 3 deri në 14 vjeç!

REPLAY TV

Kanalet më të ndjekura në TIBO regjistrohen automatikisht deri në 7 ditë! Me Replay TV do arrini të shihni çdo gjë që nuk keni ndjekur dot përgjatë javës!

REPLAY TV

Kanalet më të ndjekura në TIBO regjistrohen automatikisht deri në 7 ditë! Me Replay TV do arrini të shihni çdo gjë që nuk keni ndjekur dot përgjatë javës!

TIME SHIFT

Të gjitha kanalet më të ndjekura vijnë në transmetim të shtyrë me 6 orë me TIME SHIFT duke ofruar përvojën autentike të televizionit shqip edhe jashtë atdheut!

TIME SHIFT

Të gjitha kanalet më të ndjekura vijnë në transmetim të shtyrë me 6 orë me TIME SHIFT duke ofruar përvojën autentike të televizionit shqip edhe jashtë atdheut!

KUALITETI I VIDEOVE
Video ne format HD & 4K

GUIDA E KANALEVE
Programi per çdo kanal

LISTA IME
Krijoni listën tuaj të preferuar

KONTROLLI PRINDËROR
Vendosni kodin 4-shifror