TiBO IPTV ju ofron FALAS për 1 DITË, paketën më të plotë televizive me Sport Live, Catch Up, EPG dhe mijëra filma në Video on Demand, direkt në pajisjet tuaja Mobile/Tablet Android ose iOS, me internet Wi-Fi apo 3G/4G.

 Si të përfitoni FALAS aplikacionin TiBO Mobile TV?

Për ta provuar falas mjafton të:

  1. shkarkoni aplikacionin nga Play Store
  2. regjistroni të dhënat tuaj në “Sign Up”/”Regjistrohu

KUJDES: Vendosni Email të saktë kur të bëni regjistrimin dhe bëni verifikimin duke klikuar në linkun që ju dërgohet automatikisht për verifikim.

  1. Sapo verifikoni Emailin ju dërgohet një tjetër Email me të dhënat e abonimit TiBO për mobile që përfshin:
  • username (përdoruesi)
  • password (fjalëkalimi)

tibo mobile tv falas

Plotësoni të dhënat (që morët me email “Përdorues” dhe “Fjalëkalim”)  tek aplikacioni TiBO Mobile TV. Këto të dhëna janë të vlefshme njëkohësisht edhe për të provuar 7 ditë FALAS dhe aplikacionin tonë TiBO SMART TV në televizorët Android Smart TV.

VINI RE: Nëse nuk mbani mend “Fjalëkalim-in” që keni regjistruar ju mund ta ndryshoni atë në çdo moment tek “Hyr/ Harrova Fjalëkalimin” (apo Log in / Forgot Password).

VINI RE: Abonimi falas mund të përfitohet vetëm 1 herë. Pas mbarimit të abonimit FALAS, zgjidhni cilindo prej abonimeve TiBO MOBILE në një prej pikave të autorizuara të shitjes ose online në www.tibo.tv/bli.

Si të abonoheni në aplikacionin TiBO Mobile TV?

Shkarko app “TiBO Mobile TV” pa pagesë për Android ose iOS.

TiBO mobile TV ofrohet me abonime të parapaguara mujore me vlerë €6.99 dhe kontrata 12 mujore me vlerë €59.99.

Ju mund abonoheni online në TiBO BLI ose në çdo pikë shitjeje TiBO në Botë.

VINI RE: Të gjitha ofertat tona me abonime për TV në Box apo  Smart TV përfshijnë DHURATË dhe abonimin për Mobile TV FALAS.

Për çdo paqartësi Kujdesi i Klientit TiBO është në dispozicionin tuaj 24/7.

Viber/Whatsapp (355) 689082244
Email: info@tibo.tv
Chat: www.tibo.tv
Skype: tiboiptv
Facebook/Instagram

Europë/Azi/Australi: T. (355) 44 31 4444 | Mob. (355) 676006767

Amerikë/Kanada: T. (917) 775-5003 / (917) 775-5012 |  Mob. (844) 842-6872

Ku gjendemi:

TiBO Shop 1: Brenda në terminalin e Aeroportit “Nënë Tereza”, Tiranë, Shqipëri
Tel: (355) 69 600 18 18. Email: tia@tibo.tv.
TiBO Shop 2: Blv. Gjergj Fishta, Pll. G & P, “Kati i dytë”, 1001,Tiranë, Shqipëri
Tel: (355) 67 600 67 67. Email: store@tibo.tv.
Distributorë TiBO në Botë: www.tibo.tv/dyqanet

Online: www.tibo.tv