TIBO TV të ofron FALAS për 1 ditë, testimin e shërbimeve në aplikacionet e ndryshme.

Për t’i përfituar këto shërbime ju duhet të keni një Smart TV (Sony, Philips, Huyndai, etj) ose Box me sistem operativ Android mbi 5.0

Nëse keni një Smart TV Android, shkarkoni aplikacionin “TIBO TV” nga Google Play direkt në TV. Hapni aplikacionin dhe klikoni në “Sign Up” për të bërë aplikimin për 1 ditë abonim falas.

Nëse ke një Box Android me sistem operativ mbi 5.0, shkarko aplikacionin “TIBO TV” nga Google Play dhe me anë të një USB instaloje tek Box-i Android.

Lidhe box-in me televizorin dhe kliko në “Sign Up” për të bërë aplikimin për 1 ditë abonim falas.

KUJDES: Vendosni email të saktë kur të bëni regjistrimin pasi “User” dhe “Password” do t’ju vijnë nëpërmjet Email-it.

Nëse nuk keni asnjë nga pajisjet android të përmendura më sipër…. ne ju ofrojmë boxin tonë TiBO QuadCore i cili e ka aplikacionin të instaluar.

Nëse blini një nga abonimet me box, nëpërmjet ofertës “I KËNAQUR ose I RIMBURSUAR”, ju keni 10 ditë kohë për të provuar shërbimet e TiBO IPTV dhe nëse nuk ju pëlqen, e ktheni mbrapsht pakon dhe ne ju kthejme pagesen e plotë.

Ofertat tona me abonime në Box përfshijnë dhe abonimin për Mobile TV FALAS.