PUNO ME NE

TIBO është një kompani e suksesshme në rritje të vazhdueshme dhe është e hapur ndaj kërkesave të punësimit.
Pasioni, vendosmëria, angazhimi dhe integriteti janë parimet që kanë ushqyer shpirtin e TIBO që prej fillimeve tona në vitin 2013.
Ne jemi në kërkim të individëve karizmatikë dhe entuziastë për të punuar në grup duke qënë se punojmë së bashku për të kuptuar dhe përmbushur nevojat e klientëve dhe partnerëve tanë.
Nëse ju jeni energjik, kërkoni një karrierë sfiduese dhe natyrisht keni një pasion për teknologjinë, ju jeni të duhurit për të aplikuar!
Të punosh në TIBO është si të jesh pjese e një familje të madhe. Ne besojmë në komunikimin e mirë dhe nxisim klimën harmonike në vendin e punës. Burimet njerëzore janë një faktor kyç për ecurinë e biznesit tonë. Për këtë arsye investojmë sistematikisht në përzgjedhjen, vlerësimin, qëndrueshmërinë dhe zhvillimin e punonjësve tanë.

Dërgoni CV-në tuaj duke aplikuar në modulin në vijim dhe nëse jeni personi i duhur, ne do t’iu mundësojmë një udhëtim unik në botën TIBO.

Ju mirëpresim!