Në valën e gjerë të një epidemie nga koronavirusi i ri në Kinë, një histori interesante dhe e pabesueshme vjen nga Tajvani.

Një grua tha në Facebook se kishte “shpëtuar” nga një udhëtim në Wuhan, qyteti kinez nga i cili filloi epidemia e re e koronavirusit , falë qenit të saj. Qeni i zonjës me emrin Kim i kishte shkatërruar asaj pasaportën, duke e bërë të pamundur fluturimin për në Kinë.

“Këlyshi im po përpiqej të më mbronte. Pasi u copëtua pasaporta ime, virusi filloi të përhapet vetëm atje ku duhej të shkoja. Mendoj për këtë tani dhe është shumë prekëse”, shkruan ajo në Facebook.

“Për fat të mirë, udhëtimi im u anulua”, përfundon gruaja, duke bashkangjitur edhe fotografi të dokumentit të copëtuar nga qeni.

Burimi: cityradio.al