tibo-radio LOGO
radio

RADIO TIBO 101.6 FM

Destinacioni juaj për muzikë, sport dhe lajme

Qëndroni të përditësuar me hitet më të fundit të muzikës, komentet e drejtpërdrejta sportive dhe mbulimin gjithëpërfshirës të lajmeve. Merrni dozën tuaj të përditshme të argëtimit dhe informacionit, të gjitha në një vend.

Përjetoni radio si kurrë më parë me vetëm disa klikime.

PROGRAMACIONE RADIOFONIKE

Përjetoni radio si kurrë më parë me vetëm disa klikime. Nga muzika cilësore te emisionet, lajmet dhe sportet, ne i kemi të gjitha.

MUZIKË NGA ZHANRE TË NDRYSHËM

MUZIKË NGA ZHANRE TË NDRYSHËM

Relaksohuni dhe lërini tingujt e radios t’ju mbushin veshët kudo që të jeni. Nga muzika shqip në rock dhe pop, do të gjeni diçka që ju pëlqen.