TiBO IPTV, sjell DigitAlb nëpërmjet internetit kudo ku ka shqiptarë.

Paris, New York, Zyrih, Athinë, Stamboll, Sidni, Toronto dhe padiskutim kudo në Rajon.

Nëse jeni te interesuar për të bërë një abonim ose riabonim, mjafton të kërkoni për dyqanet TiBO në https://www.tibo.tv/dyqanet/distributor/ dhe do të gjeni mbi 300 pika shitjeje TiBO në të gjithë Botën.

TiBO IPTV partner zyrtar me DigitAlb.