Mega Shorteu Tibo2021-12-29T11:58:31+01:00
Shiko Eventin

FITO 2 HERË ME TIBO

Bëhu pjesë e Mega Shorteut për të fituar dhurata fantastike,
vetëm me një abonim në TIBO TV.

DHURATAT

DHURATAT

Të gjithë personat që kualifikohen si pjesëmarrës të rregullt në shorte, do të kenë mundësi që të bëhen fitues të disa çmimeve fantastike si:

  • 1 Makinë
  • 3 Pushime turistike në Turqi
  • 5 Abonime pesëvjeçare TIBO
  • Bileta për ndeshjet e SERIE A

Dhe shumë dhurata të tjera…

RREGULLORJA

RREGULLORJA

Mega Shorteu TIBO do të zgjasë nga data 7 Nëntor deri më 24 Dhjetor 2021. Pjesëmarrësit do të kenë mundësinë që të bëhen fitues të 40 çmimeve të ndarë sipas kategorive të ndryshme.

Abonentët ekzistues dhe potencial mund të bëhen pjesëmarrës përmes një abonimi ose ri-abonimi të përmuajshëm, 3 mujor, 6 mujor apo 12 mujor në të gjitha llojet e paketave TIBO TV dhe TIBO ULTRA, me përjashtim të abonimeve mobile.

Kujdes!!! Abonimet duhet të jenë aktive edhe pas datës 31 Dhjetor 2021.

lexo rregulloren e plotë
lexo rregulloren e plotë

Çfarë duhet të dish mbi Shorteun

Përzgjedhja e fituesve do të bëhet manualisht gjatë eventit TIBO 360° që do të zhvillohet
26 Dhjetor, ora 18:00, në sheshin Nënë Tereza.

PARTNERËT

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. More info Prano