2017 të rinj nga shkollat 9 vjeçare dhe gjimnazet e Tiranës na bënë krenar.

Pas mbi një muaj prova me mësuesit e edukimit fizik dhe muzikës na dhanë magjinë e këtij çmimi shpirtëror. Kjo është Shqipëria që duam. Këta të rinj nuk i mblodhi asnjë forcë politike, asnjë miting elektoral, asnjë koncert në shesh. I mblodhi vetëm DASHURIA PËR SHQIPËRINË.