Action Bronson, një shqiptar i njohur në SHBA për muzikën e tij por edhe për një emisionin të cilin e modern, do të jetë pjesë e një projekti filmik në “Netflix”. Bronson është bashkuar ekipit të filmit “The Irishman” me regji nga Martin Scorsese.

Siç shkruan “Billboard”, Action Bronson, emri i vërtetë është Arian Asllani, do të jetë pjesë e filmit ku luajnë De Niro, Al Pacino dhe Joe Pesci. Nuk dihet ende natyra e rolit të 34-vjeçarit në këtë film.