TiBO IPTV është platforma e vetme PARTNERE  ekskluzive  për gjithë botën e DigitAlb dhe gjithashtu ofron edhe shërbimet e tjera pay tv si Tring, SuperSport, Klan, Top Channel, RTSH, Alsat M etj.

Me aplikacionin TiBO TV mund të shikoni kanale shqip, sporte live dhe filmat e pafund në Video on Demand.

Aplikacioni “TiBO TV” mund të shkarkohet dhe shikohet në çdo televizor apo pajisje/dekoder SMART

PAJISJA SISTEMI I OPERIMIT
Samsung Smart TV Tizen
LG Smart TV WebOS mbi 4.0.
Android Smart TV Android mbi 5.0
Vestel TV Në çdo televizor “Vestel”, (Toshiba, Hitachi, Panasonic, etj)
Apple TV Shkarkohet direkt në App Store
Amazon Fire TV Stick Shkarkohet në Store e pajisjes Fire TV Stick.
Box Android Android mbi 5.0
Google Box 7.0 Android mbi 5.0
TiBO Box QuadCore Dekoderi TiBO që ka gati të instaluar aplikacionin TiBO TV
Mobile Shkarkohet nga Google Play / App Store

Në momentin që një klient kryen një nga abonimet TiBO, ai do të pajiset me një USER (përdorues/fjalëkalim), me të cilin mund të aksesojë në aplikacionin TiBO TV.

Useri është unik për çdo person. Në rastet kur nuk ju kujtohet se cili është useri juaj, mund ta gjeni në Main Menu, në cepin djathtas-poshtë.

Nëse doni të ndryshoni të dhënat e userit tuaj, duhet të shkoni tek Personale dhe të bëni ndryshimet që dëshironi. Për çdo ndryshim që do të bëni do të merrni edhe një konfirmim me Email.

Paketat e abonimeve TiBO janë Familjare dhe Premium.

Abonimi Familjar përmban 270 kanale Live TV (pa sportet):

Të gjitha kanalet shqiptare të rajonit, paketa e plotë Digitalb, Tring, Klan, RTSH dhe shumë kanale ndërkombëtare. Mijëra Filma On Demand dhe shërbimin CatchUP TV.

Abonimi Premium përmban mbi 300 kanale Live TV:

Të gjitha kanalet shqiptare të rajonit, paketa e plotë Digitalb, SuperSport, Tring, Klan, RTSH dhe shumë kanale ndërkombëtare. Ligat më elitare të futbollit si Champions League, Europa League, Kampionatin Anglez, Italian, Spanjoll, Francez, Gjerman, Hollandez, Zvicerian, Shqiptar dhe Kosovar. Kampionatet e basketbollit, volejbollit, garat e biçikletave, tenis, boks dhe regbi. Mijëra Filma On Demand dhe shërbimin CatchUP TV.

Premium 12 muaj -> €199 (€299) + TiBO Mobile TV DHURATË

Premium 3 muaj -> €79 (€89) + TiBO Mobile TV DHURATË

Familjar 12 muaj (pa sporte) -> €159 (€249) + TiBO Mobile TV DHURATË

Për çdo paqartësi Kujdesi i Klientit TiBO është në dispozicionin tuaj 24/7.

Viber/Whatsapp (355) 689082244
Email: info@tibo.tv
Chat: www.tibo.tv
Skype: tiboiptv
Facebook/Instagram

Europë/Azi/Australi: T. (355) 44 31 4444 | Mob. (355) 676006767

Amerikë/Kanada: T. (917) 775-5003 / (917) 775-5012 |  Mob. (844) 842-6872

Ku gjendemi:

TiBO Shop 1: Brenda në terminalin e Aeroportit “Nënë Tereza”, Tiranë, Shqipëri
Tel: (355) 69 600 18 18. Email: tia@tibo.tv.
TiBO Shop 2: Str. Kavajës, No. 7, Bld.132/5, Tirana, Albania

Tel: (355) 67 600 67 67. Email: store@tibo.tv.

Online: www.tibo.tv/bli

Distributorë TiBO në Botëwww.tibo.tv/dyqanet