Shkarkoni aplikacionin “TiBO TV” në çdo LG Smart TV me sistem operimi webOS mbi 4.0 dhe shikoni +300 kanale, filma dhe sporte.

TiBO është e vetmja platformë shqiptare partnere zyrtare me DigitAlb, SuperSport, Tring, Klan dhe RTSH që argëton,
informon dhe frymëzon të gjithë shqiptarët nëpër Botë. Me 300 kanale televizive ajo ofron një argëtim të sigurt për çdo
grup moshe.

Për çdo paqartësi Kujdesi i Klientit TiBO është në dispozicionin tuaj 24/7.
Viber/Whatsapp (355) 689082244
Email: info@tibo.tv
Chat: www.tibo.tv
Skype: tiboiptv
Facebook/Instagram

Europë/Azi/Australi: T. (355) 44 31 4444 | Mob. (355) 676006767

Amerikë/Kanada: T. (917) 775-5003 / (917) 775-5012 | Mob. (844) 842-6872