TiBO është Platforma e vetme IPTV, Partnere Zyrtare me DigitAlb dhe transmetues i platformave të tjera televizive
shqiptare si Tring, SuperSport, Klan dhe RTSH, e cila ofron të gjitha kanalet shqiptare të Shqipërisë, Kosovës, Malit
të Zi, Maqedonisë dhe shumë kanale ndërkombëtare.

Për çdo paqartësi Kujdesi i Klientit TiBO është në dispozicionin tuaj 24/7.
Viber/Whatsapp (355) 689082244
Email: info@tibo.tv
Chat: www.tibo.tv
Skype: tiboiptv
Facebook/Instagram

Europë/Azi/Australi: T. (355) 44 31 4444 | Mob. (355) 676006767

Amerikë/Kanada: T. (917) 775-5003 / (917) 775-5012 | Mob. (844) 842-6872