ZGJIDHJE ME 5 YJE PER HOTELET
Zgjidhje me 5 yje per dhomat e hoteleve - banner

SISTEM TV & MENAXHIMI PËR HOTELE

Përmirësoni përvojën televizive të klientëve në hotelin tuaj me kanale shqiptare e të huaja, sport live dhe filma.

KOMODITET

KOMODITET

Sistemi televiziv TIBO ofron akses të lehtë në të gjitha opsionet e argëtimit të hotelit.

MUNDËSI MARKETINGU

MUNDËSI MARKETINGU

Shfaqni mesazhe ose reklama për të promovuar oferta speciale ose informacione të tjera.

KOMUNIKIM I PËRMIRËSUAR

KOMUNIKIM I PËRMIRËSUAR

Ndihmoni klientët të gjejnë çdo informacionin, si politikat e hotelit dhe atraksionet lokale.

RRITJA E TË ARDHURAVE

RRITJA E TË ARDHURAVE

Vlera argëtuese e një sistemi TV zgjat qëndrimin e klientëve dhe i bën të rikthehen serish.

TIBO HOTEL'S - E ARDHMJA E ARGETIMIT
Përmirësoni përvojën televizive të klientëve në hotelin tuaj

ZGJIDHJA TIBO HOTEL’S U OFRON MYSAFIRËVE NJË MËNYRË TË PËRSHTATSHME PËR TË HYRË NË NJË GAMË TË GJERË OPSIONESH ARGËTIMI.

PLATFORMËN MË TË PLOTË TELEVIZIVE

PLATFORMËN MË TË PLOTË TELEVIZIVE

Mysafirët do të kenë akses në një sërë opsionesh argëtimi për TV, duke përfshirë sportet, filmat, serialet, kanale shqiptare dhe të huaja. Kjo do të ndihmojë në përmirësimin e përvojës së tyre të përgjithshme në hotel, duke i mbajtur të argëtuar dhe të relaksuar gjatë qëndrimit të tyre.

SHËRBIMET DHE KOMODITET E HOTELIT

SHËRBIMET DHE KOMODITET E HOTELIT

Mysafirët do të marrin lehtësisht informacione rreth shërbimeve dhe komoditeteve të hotelit. Kjo mund të përfshijë informacione rreth opsioneve të ngrënies, ambienteve të fitnesit, shërbimeve spa, aktivitetet ditore dhe lehtësive të tjera që mund të jenë të disponueshme për mysafirët.

I FUQISHËM, I SIGURT DHE I LEHTË PËR PËRDORIM

Panel kontrolli
Menaxhim aksesi
Integrim sistemesh