SPORTET

LIGAT ELITARE TË FUTBOLLIT

Ekskluziviteti i SERIE A TIM nga Oversport dhe shumë kampionate të tjera në kanalet tona dedikuar sporteve!

LIGAT ELITARE TË FUTBOLLIT

Ekskluziviteti i SERIE A TIM nga Oversport dhe shumë kampionate të tjera në kanalet tona dedikuar sporteve!

kampionatet ne tibo

EMOCIONET E GARAVE TË SHPEJTËSISË

Emocionet e kampionatit botëror të Formula 1 dhe Moto GP.
Do të shihni të gjitha garat kualifikuese dhe garat e çmimeve të mëdha.

EMOCIONET E GARAVE TË SHPEJTËSISË

Emocionet e kampionatit botëror të Formula 1 dhe Moto GP.
Do të shihni të gjitha garat kualifikuese dhe garat e çmimeve të mëdha.

KAMPIONËT E BASKETBOLLIT

Të gjitha eventet e FIBA Basketball, ndeshjet kualifikuese dhe kampionati Botëror e Evropian deri më 2021.

KAMPIONËT E BASKETBOLLIT

Të gjitha eventet e FIBA Basketball, ndeshjet kualifikuese dhe kampionati Botëror e Evropian deri më 2021.